Om Kiwi Computing

Om os

Når du vælger Kiwi Computing, støtter du unge studerende som har nogle fantastiske evner inde for computer feltet, men enten ikke har eller er i gang med en uddannelse og kan derfor ikke få et job inden for deres passion.


Kiwi Computing giver unge studerende muligheden for at være freelance. De unge får muligheden for at prøve kræfter med at arbejde med deres passion i den virkelige verden og noget til at skrive på CV’et. De unge kan derudover tjene op mod 80% af indtjeningen.
De unge studerende har ingen ekstra udgifter ved arbejdet, da Kiwi Computing står for alle udgifter og alt det juridiske. Meget af arbejdet kan også gøres der hjemmefra og derfor er der ingen faste arbejdstider. Kiwi Computing vægter uddannelse højt og opfordre de unge til at skal prioritere skolen.
De unge har mulighed om at søge om støtte til for eksempel skoleprojekter.


Kiwi Computing vægter unge så højt, at 10% af det årlige overskud, bliver doneret til velgørenhedfonder som ligger vægt på at give unge bedre muligheder. Ydere mere bliver der yderligere brugt 10% på årsbonusser til de unge, samt 10% bliver lagt til side for at kunne støtte unge med uddannelser eller projekter.


Alt dette kan lade sig gøre fordi folk som dig vælger os.