Website

Webshop

Webshop2

Webshoppen bliver lavet i responsivt design, hvilket giver hjemmesiden et moderne og stilrent look. Derudover betyder dette også at webshoppen tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er en ting søgemaskiner, såsom Google og Bing, går meget op i når webshopper bliver rangeret.

Det eneste du står for er at sende design ønsker, tekstmateriale og billeder til webshoppen , vi laver selve designet til dig og indsætter alt det materiale som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det, og det er intet krav at du ved noget om computere.

Du kan vælge at Billig WordPress webshopwebshoppen bliver sat op i WordPress med Woocommerce pluginet, som er et verdens mest brugte CMS system. Det har utroligt mange muligheder og det lever på alle måder op til hvad der forventes af et moderne CMS system i dag.
WooCommerce er elsket for brugervenligheden, mulighederne for specialudvikling af funktioner og fuld shopløsning med integrationer til alle større betalingsløsninger. Designmæssigt har WooCommerce ingen begrænsninger, så du virkelig få designet den perfekte kunderejse. For dig som administrator er webshoppen også nem at navigere i og effektiv at håndtere ordrer i.
Billig PrestaShop webshop
Eller du kan vælge at webshoppen bliver sat op i Prestashop som er et professionelt e-handels system (CMS). Prestashop er et prisvindende e-handelssystem. De har flere år i træk vundet prisen som verdens bedste og mest brugervenlige system til at bygge professionelle webshops på. Har man yderligere ønsker så er der et hav af opdaterede og professionelle moduler at købe fra Prestashops modul butik.

Når webshoppen er færdig kan du selv gå ind og opdatere webshoppen som fx.: at ændre i teksterne, skrive nyheder, ændre billeder, med meget mere.

Leveringstiden variere meget. Der kan gå mellem 2-31 dage, efter at vi har modtaget de nødvendige oplysninger og det design udkast er godkendt af dig til at webshoppen er klar til at blive sat op på dit eget domæne.

Startup

8750,- Inkl moms
  • 50 produkter
  • Unikt og personligt design
  • Brugervenligt CMS system
  • Tilkøb af plugins er muligt

Produkter der minder om

Muligt tilkøb