Website

Flyers

Flyers

Ligemeget hvor veletableret en virksomhed du har, er virksomhedens succes i høj grad afhængig af dit reklamebudget. Det er blevet et velkendt faktum, at flyers (også kendt som foldere eller pjecer) er en af ​​de mest omkostningseffektive måder for reklamere på. Selvom de har beskeden størrelse, er de i stand til at indeholde en forholdsvis stor mængde vigtige oplysninger om din virksomhed, produkt eller service.

Enhver virksomhed er på udkig efter de mest overkommelige måder at få nye kunder på, samt at reducere udgifter til reklame. Det er derfor, annoncering via flyers måske kan være lige svaret til dine markedsførings behov. Den tid hvor flyers var kedelig og så billige ud, er længe forbi. Vi kan  skabe tiltalende og professionelt designede flyers til ethvert formål, og fange opmærksomheden hos potentielle kunder med vores effektive flyer designs.

Leveringstiden variere meget. Men første udkast vil du typisk modtage inden for 3-4 arbejdsdage. Herefter afhænger processen af hvor hurtig du er om at svare, samt hvor mange tilrettelser der kommer undervejs. De fleste flyers tager typisk 2-4 uger.

Startup

3000,- Inklmoms
  • Design af 1 stk flyer
  • Unikt flyer design

Produkter der minder om

Muligt tilkøb