Youtube vil alders begrænse videoer rettet mod børn

youtube alders begrænsing af videoer

Ny politik på Youtube

I sidste uge gjorde en rapport i The New York Times og et blogpost på Medium, stor opmærksomhed på en verden af ​​mærkelige og sommetider forstyrrende videoer på YouTube rettet mod små børn.

Genren gør brug af populære figurer fra familievenlig underholdning, men det er ofte skabt med ringe omhu og kan hurtigt komme fra uskyldige temaer til scener af vold eller seksualitet.

I august i år annoncerede YouTube, at de ikke længere ville tillade skabere at tjene penge på videoer, som “gør upassende brug af familievenlige tegn.” I dag tager de endnu et skridt for at forsøge at spolere denne genre.

“Vi er i færd med at implementere en ny politik, som alder begrænser dette indhold i YouTube-hovedapplikationen, når det markeres,” sagde Juniper Downs, YouTubes politikchef. “Aldersbegrænset indhold er automatisk ikke tilladt i YouTube Kids.”

Den første forsvarslinje til YouTube Kids er algoritmiske filtre. Derefter er der et hold af mennesker, der gennemgår videoer, der er blevet markeret. Hvis en video med genkendelige børns tegn bliver markeret i YouTubes hovedapp, som er meget større end Kids-appen, vil den blive sendt til politik undersøgelsesteamet. YouTube siger, at det har tusindvis af mennesker, der arbejder døgnet rundt i forskellige tidszoner for at gennemse flagget indhold. Hvis anmeldelsen finder, at videoen er i strid med den nye politik, bliver den aldersbegrænset, og den blokeres automatisk for at blive vist i appen Kids.

YouTube siger, at det normalt tager mindst et par dage for indhold at gøre sin vej fra YouTube korrekt til YouTube Kids, og håbet er, at i dette vindue vil brugerne flagge alt, hvad der potentielt kan forstyrre børn. YouTube har også et team af frivillige moderatorer, som det kalder Bidragydere, leder efter upassende indhold. YouTube siger, at det vil begynde at træne sit revisionshold på den nye politik, og den skal være levende inden for få uger.

Sammen med filtrering af indhold ud af appen Kids, vil den nye politik også finjustere, hvem der kan se disse videoer på YouTubes hovedtjeneste. Flagget indhold bliver aldersbegrænset, og brugerne kan ikke se disse videoer, hvis de ikke er logget ind på konti, der er registreret til brugere 18 år eller derover. Alt aldersgatedt indhold er også automatisk fritaget for reklame. Det betyder, at denne nye politik kunne sætte en klem på den blomstrende forretning med at skabe underligt barns indhold.

YouTube forsøger at gå en fin linje mellem at opleve dette problem og argumentere for, at problemet er forholdsvis lille. De siger, at andelen af ​​videoer på YouTube Kids, der smutter igennem de algoritmiske filtre og derefter blev markeret af brugere i løbet af de sidste 30 dage, udgjorde kun 0,005 procent af videoer på tjenesten. Virksomheden siger også rapporterne om, at upassende videoer fjernede millioner af synspunkter på YouTube Kids uden at blive overvåget, er falske, fordi disse synspunkter kom fra korrekt aktivitet på YouTube, hvilket gør det klart i sine servicevilkår, at det er rettet mod bruger 13 år og derover .

I dagens politiske meddelelse anerkender YouTube problemet, og lovende at spolere det bedre. Det ønsker ikke helt at forbyde brugen af ​​familievenlige tegn af skabere, der ikke er de oprindelige rettighedshavere på tværs af hele YouTube. Men YouTube erkender, at YouTube Kids kræver endnu mere moderering. Og virksomheden er villig til at afstå fra yderligere annonceindtægter – og der er mange penge, der strømmer gennem dette segment af branchen – hvis det er nødvendigt for at sikre, at YouTube Kids føles som en sikker oplevelse for familier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *