Vivo’s nye V9 flagskib

Vivo har annonceret sin nyeste flagskibs telefon, V9, og ingen overraskelser – der er en hak. V9 har en 6,3 tommers 2280 x 1080 LCD med et 19: 9 billedforhold; Vivo siger, at hakket hjælper med at opnå et forhold mellem skærm og krop på 90 procent.

V9s specs er temmelig standard, for det meste: Der er en Snapdragon 626-processor, 4 GB RAM, et 3260mAh batteri, 64 GB lagerplads, en microSD-kortlæser, en Micro USB-port og en hovedtelefonstik. Telefonen kører Vivo’s Funtouch OS 4.0 hud på toppen af ​​Android 8.1 Oreo.
Kamerasystemet har en primær 16 megapixel sensor og f / 2 objektiv parret med en sekundær 5 megapixel enhed til dybdeinformation og sløret baggrunde. Som det ofte gør, prioriterer Vivo selfies – denne gang med et 24-megapixel f / 2-frontkamera.

Hvis du tænker på, at det kan være lidt for meget detaljer for en smigrende selvinde, mener Vivo, at AI er svaret. En funktion kaldet AI Face Beauty bruger maskine læring til at identificere brugernes alder, køn, hudton og tekstur for at “virkelig repræsentere deres skønhed”, som firmaet sætter det. Der er også en selfie-belysningsfunktion, der ligner meget, som Apple introducerede på iPhone X og 8, selv om Vivo forsøger at fjerne det med et enkelt (omend højopløseligt) kamera. Hold øje med, hvordan det virker.
Vivo hævder, at AI øger telefonens ydeevne generelt gennem det, den kalder “AI Smart Engine”, der håndterer ting som storage management og app launching baseret på brugerens adfærd. “AI Face Access” siges at forbedre nøjagtigheden af ​​ansigtsoplåsningsfunktionen, mens “AI Attention Sensing” genkender, når du ser på skærmen og reducerer mængden af ​​meddelelser i overensstemmelse hermed. Disse funktioner ville ikke have været mærket som AI på andre telefoner for nogle år siden, men hej, 2018.
V9 vil fungere som Vivo’s nye flagskibs telefon i Indien og andre markeder, men i denne uge annoncerede virksomheden også et lignende, lidt højere end flagskib til Kina, X21. Det deler industrielt design med V9, men har en Snapdragon 660-processor, 12 megapixel kameraer på forsiden og bagsiden, og en OLED-skærm. X21 har også en mulighed for en in-display fingeraftryk scanner, denne gang leveret af kinesisk firma Goodix snarere end tidligere partner Synaptics.

V9 vil være tilgængelig overalt i sort og guld varianter; Vi opdaterer med prisoplysninger så snart vi har det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *