Verdens første telefon med en fingeraftrykssensorer i displayet

I årevis har rygter omtalt om virksomheder som Samsung og Apple, der forsøger at integrere fingeraftrykssensorer i deres smartphones ‘displays – og nu er der faktisk nogen der gået og gjort det.

Vivo

Vivo, en stor kinesisk smartphone brand ejet af samme firma bag Oppo og OnePlus, har annonceret X20 Plus UD, den første smarte smartphone, der skal leveres med teknologien.

Telefonen er resultatet af et samarbejde mellem Vivo og Synaptics, den amerikanske baserede sensor maker.

Efterspørgslen efter fingeraftryk sensorer i displayet er vokset, da telefondesign udvikler sig i retning af slankere rammer og skærme, der optager næsten hele forsiden af ​​enheden. Nogle virksomheder, som Samsung og Google, har fået det her ved at placere fingeraftrykssensoren bag på telefonen, hvilket kan være mindre praktisk. Apple konstruerede i mellemtiden sit Face ID-system på iPhone X, så det kunne overlade fingerprint-autentificering helt.

Vivo’s X20 Plus UD er en ret simpel enhed ud over fingeraftrykssensorer – faktisk kom den almindelige X20 Plus ud sidste år og havde sensoren på bagsiden. Den har en 6,43 tommer 2160 x 1080 18: 9 OLED-skærm med slanke beslag på toppen og bunden, to 12 megapixel kameraer, en Qualcomm Snapdragon 635 processor og et 3,905mAh batteri.

X20 Plus UD lanceres kun i Kina for nu, med forudbestillinger indstillet til at åbne i dag. Intet ord på priser endnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *