Samsung med infinity skærm

Samsung Galaxy 8

Velkommen til Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 har en 5,8-tommers skærm, der er indrammet i, hvad der føles som en normal størrelse telefon, med en knap der kant. Det alene er en teknik, men telefonen er også en skønhed at se på. Det har et rent, ubrændt ansigt; en lys, flydende udseende display; og et spejl agtigt glas tilbage. Hidtil er den eneste dårlige ting, vi har bemærket om displayet, dets bizarre billedforhold , hvilket kan resultere i pillarbox 16: 9 videoer. Ellers har Samsung trukket et optisk magisk trick. Forresten, hvis du stadig vil have en faktisk phablet: Der er også en version med en 6.2-tommers skærm.

Force Touch

Samsung kalder det ikke “Force Touch”; det er Apples ord. Men denne nye Galaxy S8-telefon indarbejder en lignende mekanisme i bunden af ​​den, hvilket betyder, at når du trykker på den (nu helt virtuelle) hjem knap, giver den haptisk feedback som svar. Også! Denne telefon har ikke en fysisk hjemmeknap. Det har en fingeraftryksscanner, samt ansigts scanning kapaciteter, som jeg kommer til. Fingeraftryksscanneren er nu på bagsiden af ​​telefonen lige ved siden af ​​kameralinsen. Det er for tidligt at vide, om denne placering er ukorrekt.

Hurtig Ansigt Scanning

Autentificering gennem ansigtsgenkendelse har været en funktion på Android-telefoner og bærbare computere i årevis nu, men det er den første implementering foretaget af Samsung selv. Den oplagte opadgående: i betragtning af at fingeraftrykssensoren er blevet flyttet til bagsiden, er denne slags ansigt -scanning tech kunne nemt blive standard mekanismen til at låse din telefon op. Ulempen: I en tid, hvor du eroderer privatlivets bestemmelser og tilfældige lufthavns søgninger, vil du virkelig have din telefon til at låse op så nemt?

Tag den Apple!

Jeg er ikke hyperbolsk, når jeg siger, at manglen på 3,5 mm hovedtelefonstik er stadig en af de eneste grunde, jeg ikke har opgraderet til en anden telefon. Så jeg sætter pris på, at en fabrikant som Samsung kan forsøge at bevæge nålen fremad på mange måder (Farvel, hjem knappen!), Og alligevel beholde det lille hul i bunden af telefonen. Okay, det er nok, at det faktum, at telefonen understøtter Bluetooth 5, er mere bemærkelsesværdigt. Men i min ydmyge mening er 3,5 mm hovedtelefonstikket stadig et af de mest velkomne funktioner i Galaxy S8.

[wpupg-grid id=”laes-mere”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *