Sådan styrer du din pc fra Android

Android kontrollere pc
Af windowsreport.com – http://cdn.windowsreport.com/wp-content/uploads/2016/11/remote-control-pc.jpg

Sådan spejler du dit skrivebord på Android

Der er et par værktøjer, der lader dig spejle dit skrivebord på en telefon, men vi vil anbefale Splashtop.
Til at begynde med skal du downloade Splashtop 2 Remote til din Android-enhed. Derefter skal du på din pc navigere i din browser til www.splashtop.com og finde Streamer download for dit operativsystem.
Du skal oprette en konto, som er let nok, og du skal også godkende hver enhed, du vil bruge på tjenesten. Det grundlæggende medlemskab er gratis til personlig brug, men hvis du vil have adgang til dine enheder fra forskellige netværk, skal du bruge pro versionen (som stadig er meget overkommelig).

Med det ud af vejen er du fri til at logge ind og starte streaming af din computer til din telefon. Du kan trykke på skærmen til venstre klik og nippe for at zoome ind og ud. Med en mus og tastatur kan dette være tilstrækkeligt til at lave lidt arbejde.

Sådan streames Steam spil på Android

Desværre er Splashtop ikke ideel til spil. Streamingen er ikke ret hurtig nok, og inputs mulighederne er ikke særlig omfattende.
En app der er god  til gaming er: Remotr. Du skal bare installere Remotr-klienten på din telefon fra Play Butik, og derefter installere streameren til din pc.
Den gratis version af Remotr er annonce-understøttet, men du ser kun disse, når du læser hvert spil. Der er kontrol på skærmen for at gøre livet lidt lettere, og streaming er ret hurtig på en god forbindelse.
Tag dig selv en Bluetooth-controller, og du er klar til en smule Witcher 3, hvor du end måtte være. Der en gratis version og en betalt version, der fjerner annoncer.

 

[wpupg-grid id=”laes-mere”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *