OnePlus 5T leak viser næsten kant til kant skærm

Ny OnePlus?

OnePlus 5 er en af ​​de bedste telefoner, du kan købe i øjeblikket, sikkert i top ti af vores foretrukne smartphones . Men det er sagt, at det i nogle markeder er i øjeblikket ude af salg.

På den officielle OnePlus hjemmeside kan du ikke længere købe OnePlus 5 , hvilket er særligt underligt, da mobilen er mindre end seks måneder gammelt.

Hvorfor ville OnePlus slippe telefonen fra sit sortiment så tidligt? Det rygtes at OnePlus 5T kan være lige rundt om hjørnet.

Sidste år afslørede virksomheden OnePlus 3 i juni efterfulgt af et nyt udskiftnings håndsæt kaldet OnePlus 3T i november 2016.

Nogle forudser, at firmaet kan være klar til at gøre det samme med OnePlus 5, så vi har samlet alle de rygter og lækager vi har set indtil videre om OnePlus 5T.

Rygterne om OnePlus 5T

OnePlus 5T er rygter om at ankomme i efteråret, efterfølgende på OnePlus 5 , som blev udgivet i løbet af juni. OnePlus har endnu ikke bekræftet noget om den rygte telefon.

Et lækket foto af OnePlus 5T cirkulerer online og viser en næsten kant-til-kant skærm med slanke beslag. Lækage er en gengivelse af den øverste halvdel af OnePlus 5T, tweeted ud af Evan Blass of Venture Beat . Fra billedet ser telefonen ud til at have 2,5D buet glas, svarende til iPhone 8.

Ifølge en tidligere lækage fra GizChina vil OnePlus 5T have en Qualcomm Snapdragon 835 processor, en Adreno 540 GPU, 8 GB RAM og et 20MP front og bag kamera.

Det rygtes også at en 6-tommer skærm vil angiveligt have en opløsning på 1080 x 2160. Et tweet fra OnePlus ‘administrerende direktør fra tre dage siden udløste rygter om, at OnePlus 5T kunne have en AMOLED-skærm fra Samsung. Det giver mening, da OnePlus 5 havde en 5.5-tommers AMOLED-skærm.

 

Meget tyder på at den vil blive lanceret allerede den 16. november og være på markedet den 20. november. Rygterne siger at prisen kommer til at ligge nogenlunde på det samme som deres tidligere model OnePlus 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *