OnePlus 5T annonceret

OnePlus 5T

Lancering af sin nye flagskibs telefon i dag, OnePlus indgår i den hotteste trend i 2017 ved at nærmest fjerne skærm rammerne, men det modstår trangen til at deltage i en anden populær ændring ved at holde sin hovedtelefonstik.

Den nye OnePlus 5T er kun lidt højere end OnePlus 5, men den passer til en fuld 6-tommers OLED-skærm i omtrent samme fodspor som den tidligere 5,5-tommers enhed.

OnePlus 5T Specs

OnePlus har også omarbejdet sit dobbelt kamera system, hvilket gør sekundær kameraet en dedikeret lavlys skytter, og den har raffineret det allerede polerede og tiltalende design af 5 til en perfekt finish.

Hvis du elskede OnePlus 5 , men bare ønskede at se den med en af ​​de fancy berøring beskyttede skærme, er denne nye telefon svaret på dine forhåbninger.

Stor ændring af skærmen

Siden den største ændring i 5T er skærmen, lad os komme lige ind i den. Med et nyt formatforhold på 18: 9 og en lidt underlig opløsning på 1080 x 2160 er 5T umiddelbart fremmed og ukendt.

Dens pixeldensitet på 401 ppi er rigelig for at sikre rene, skarpe billeder, og ved første udseende kan du ikke engang være i stand til at fortælle det er en OLED-skærm på grund af OnePlus ‘hårde arbejde med tuning af farvegengivelse.

OnePlus 5T skærm

Der er et bredt sæt farvekalibrering muligheder, herunder sRGB, så de fleste smagsoplevelser skal sættes af denne skærm. Den ukendte ting om den er den langstrakte form, som netop lige begyndt at finde popularitet i år med Samsung Galaxy S8, LG G6, Google Pixel 2 XL, iPhone X og nogle få andre der flytter til det.

Samsung-lavede skærm er imponerende. Efter at have lidt gennem trængsler af LGs OLED-skærme på V30 og Pixel 2 XL , var man glad for at høre OnePlus havde sikret nogle af Samsungs overlegne paneler til sin nye enhed.

Fingeraftrykssensoren hvor er den?

Fingeraftrykssensoren er nu bagud i stedet for fronten, men det er stadig så hurtigt som det altid har været, og OnePlus har tilføjet en ny ansigtsoplåsning funktion til de øjeblikke, når du vil have adgang til telefonen, mens den sidder på en overflade. Ansigts Låsningen bruger simpelthen det forreste kamera, det er ikke langt så kompliceret som Apples Face ID. Men det virker stadig med overraskende nøjagtighed og hastighed. Hvis du værdsætter bekvemmelighed højere end sikkerhed, vil du bruge det uden tøven.

OnePlus 5T kamera

Skiftning af fingeraftrykssensoren bagud er måske ikke alles foretrukne forandring, og OnePlus siger, at det har testet nogle ultra-slanke fingeraftryksscannere på forsiden, men det er en god ændring, efter min mening. Læseren er nøjagtigt i den centrale position, det burde være , og du finder det nemt med pegefingeren af ​​begge hænder. OnePlus har brugt keramik til at dække fingeraftryksscanneren, som var omhyggeligt farve formet med den anodiserede aluminium i telefonens bageste skal. Et vigtigt punkt: OnePlus 5T vil kun være tilgængelig i sort, i hvert fald ved lanceringen.

Hvad med kameraet?

Ved siden af ​​det nye display er OnePlus største tweak med 5T et nyt kamera system. I stedet for at bruge den traditionelle kombination af en bred og teleobjektiv – som virksomheden gjorde i OnePlus 5 – kommer den nye telefon med et andet “lavt lys kamera”. Både hoved føleren, som forbliver uændret fra OnePlus 5, og den nye har linser med en f / 1.7 blænde på dem, så der er masser af lys, når du trykker på lukkeren. OnePlus siger, at i 5 scenarier med meget lavt lys, vil 5T automatisk skifte til sin sekundære, hvilket tilsyneladende er bedre egnet til disse skud. OnePlus bringer sin portrættilstand tilbage fra 5, som forhåbentlig har oplevet masser af forbedringer i tiden siden den tidligere telefonens udgivelse om sommeren.

OnePlus 5T

På software fronten skuffer OnePlus ved ikke at administrere at sende med Android 8 Oreo. Du får Android 7.1 Nougat ved udgivelse, med firmaet der gør standarden løfte om at opdatere din enhed hurtigst muligt. En spændende ny tilføjelse med 5T er såkaldte parallelle apps, som giver dig mulighed for at klone en app og køre flere forekomster af den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *