Den nye iphone er her

Apple Iphone X

Apple lancerede både deres nyeste model af apple watch også ikke bare en Iphone, Men tre Iphones! Byd Iphone 8, Iphone 8+ og Iphone X velkommen

Samsung skærme i de nye iphones?

Ifølge Finans så indgik apple en milliardaftale med en af deres største rivaler Samsung! Apple har indtil nu haft brugt LCD-skærme, som de har fået leveret af blandt andet Sharp og LG Display. iPhone 8 bliver den første iPhone, som har en OLED-skærm. Samsung bruger selv OLED-skærme til næsten 70 pct. af sine smartphones, herunder de populære S-modeller. De har indgået en aftale om, at Samsung Display skal levere yderligere 60 mio. OLED-skærme. Den nye aftale har en værdi på omkring 30 mia. kr.

Hvad er det nye ved Iphone X?

Med alle leaks forud for Apples store begivenhed den 12 september troede vi, at vi vidste alt om den nye Iphone X. Det er bare en $ 999 combo af iOS, en bezel-less OLED-skærm, trådløs opladning og en poleret glas tilbage, right? Men nej! Apple overraskede blandt andet med den nye feature som de kalder swipe-baseret interface som har gjort det muligt for Apple at helt og aldeles fjerne hjem knappen. Dette kan så ende med at have en del konsekvenser for app udvikler, da det kan være en helt ny måde man skal lave apps til Iphone X. Apple har også implementeret ansigt scanning til at logge ind, ligesom Samsung gjorde med deres Galaxy S8.

Apple har simpelthen lavet en Microsoft  ved at springe Iphone 9 over ligesom Microsoft gjorde med Windows 10, Nu må vi se om Samsung kommer til at følge i samme spor.

Er den nye Iphone X virkelig så god som apple siger?

Smartphones som en generel klasse, ikke kun iPhone, har drevet op i pris de sidste par år, da virksomheder forsøger at differentiere med stadig flere premium-funktioner (som koster mere at producere). Men denne opadgående pris forskydning er ikke ledsaget af at virksomhederne laver hårdere og mere holdbare design. Tværtimod bliver alting mere skrøbeligt, da skærme oversvømmes for at dække hele forsiden af ​​telefoner og glas omslutter bagsiden. Hvornår var sidste gang du faktisk gik en fuld to år med en enkelt enhed og dens originale skærm?

IPhone X koster $ 999. Du kan få en fantastisk smartphone til halvdelen af ​​prisen ( OnePlus  5 er et godt eksempel), som giver dig mere end 90 procent af X’s funktionalitet, selvom det måske ikke føles ret så poleret eller sammenhængende som Apple-produktet . Nu, da Apple har skiftet til OLED, hæver den også prisen på sin AppleCare + udvidede garanti til $ 199 , og en iPhone X-skærm udskiftning uden for Apples oversatte plan ser ud til at være endnu dyrere, dette har dog nok noget at gøre med at det er samsungs skærme og vi ved alle at samsungs skærme koster exceptionelt meget.

[wpupg-grid id=”laes-mere”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *