Google Pixel 2 kommer snart

google pixel 2

Googles Pixel-arrangement sker i morgen den 3. oktober 2017, her regnes det med at den nye Google Pixel telefon ville blive annonceret. Det forventes at se to nye telefoner til Googles eksisterende lineup: en Pixel 2 og en større Pixel 2 XL. Af de to enheder er der Pixel 2 XL rygter om at være den større opgradering. Den større telefon siges at være ved at få et nyt skærmdesign med reducerede indslag, der minder om Samsung Galaxy S8, mens Pixel 2 er vil formodentlig tilbyde et lignende design til originalen. Android Authority hævder at have fået fat i specifikationerne for de nye enheder, der ligner nogle store forbedringer på tværs af bordet.

Hvornår kan det forventes at Pixel 2 kan købes?

Det lyder som om vi skal vente mindst to uger efter det, før de første enheder begynder at sende. Pixel 2 vil blive udgivet den 19. oktober, to uger senere. Og Pixel 2 XL-købere må muligvis vente endnu længere indtil 15. november.

Hvorfor den 19. oktober?

Den 19. oktober dato giver masser af mening. Sidste år blev Pixel annonceret den 5. oktober og afsendt den 20. oktober; I år bliver Pixel 2 annonceret den 4. oktober, så den 19. ville være konsekvent. XL’ens udgivelsesdato blev ikke forskudt sidste år, men måske driver Google det ud for at sikre, at det har mange enheder til at sende. Det lader til, at XL vil være det rigtige flagskibs apparat denne gang, og sidste år havde Google nogle alvorlige problemer med at holde sin telefon på lager. Når det er sagt, presser 2 XL’s udgivelsesdato ud til den 15. november, kan det komme til skade. IPhone X kommer ud den 3. november , og Google har en chance for at få sin næsten fuldskærms telefon til salg først.

Hvilke specifikationer kommer Pixel 2 til at have?

Det formodes at Pixel 2 XL kommer til at have en buet QHD-skærm, og vil blive drevet af Qualcomms Snapdragon 835 mobile processor med enten 64 GB eller 128 GB internt lager. Imens at Pixel 2 kun kommer til at have en FHD-skærm.

Google vælger nok dobbelt stereohøjttalere, men ingen hovedtelefonstik på sit nyeste flagskib. Det rygtes også at kun visse markeder vil modtage USB-C-hovedtelefoner i kassen, men dette er ikke blevet bekræftet.

Da Pixel 2 har en lavere opløsning på skærmen, vil den nok have et mindre batteri på 2700 mAh i forhold til den større 3520 mAh-indstilling i Pixel 2 XL.

 

Intet af dette er blevet bekræftet af Google endnu, men vi venter spændt på Annonceringen i morgen

 

[wpupg-grid id=”laes-mere”]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *