Google har lavet et nyt videosamtale system G Suite

Mødelokalet, af G Suite

Google forsøger at gøre videokonferencer mindre forfærdelige ved at designe sin egen højttaler-mikrofon og anden hardware, der fungerer sammen med Google Kalender. Det er samlet sammen en touchscreen controller, en højttaler-mikrofon, et kamera og en Asus Chromebox, der fungerer i synkronisering for at lade kontorer koordinere møder.

Hangouts Meet hardware

Den 10,1-tommers berøringsskærm controller giver dig mulighed for at deltage i arrangementer, der er planlagt på Google Kalender, og se nærmere på møde oplysninger. Du kan også pin eller dæmpe teammedlemmer, styre kameraet og føje personer til et opkald. Regulatoren kan sluttes til en bærbar computer via et HDMI-kabel og har en 1280 x 800 skærm.

Google har designet højttaler mikrofonen til at reducere ekko og baggrundsstøj. Højttaleren har en 360 graders pickup med fire cardioid mikrofoner og en 250-kvadratmeter rækkevidde. Til møder i større lokaler kan du prise med op til fem højttalermikrofoner sammen med en ledning.

KAMERAET KAN AUTOMATISK BESKÆRE OG ZOOME IND PÅ VIDEOOPKALDSPARTNERE

Kameraet skyder i 4K med et 120 graders synsfelt for at fange en stor gruppe mennesker ad gangen. Det er bygget med maskinindlæring, så det kan automatisk beskære og zoome ind på videosamtale deltagere.

Endelig kører Asus Chromebox på ChromeOS og kan automatisk skubbe opdateringer til controlleren, kameraet og højttaler-mikrofonen. Den har en Intel Core i7 processor og en dedikeret hardware video accelerator. Det indeholder også fjern enhed overvågning til it admins.

Google meddelte også i dag, at hvis du har G Suite Enterprise, kan du nu registrere og gemme møder i Google Drive og værtsmøder med op til 50 deltagere.

Alle fire værktøjer er kompatible med Hangouts Meet videochat-tjenesten, som virksomheden lancerede tilbage i marts , samt med Jamboard, Googles digitale hvidt whiteboard, der blev udgivet i maj . Pakken koster $ 1.999 og er tilgængelig i tolv lande, herunder USA, Canada, Storbritannien, Australien, Japan og New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *