Google Event

Google event 2017

Googles Pixel-arrangement bekræftede i dag mange lækager og rygter, men også nogle overraskelser og softwareopgraderinger udviklet med maskinindlæring. Markerer sit andet års hardware produktion, meddelte Google den nye Pixel 2 og Pixel 2 XL; nogle interessante nyheder er; kamera kaldet Clips; en ny Home Mini og Max; en Pixelbook og en opdateret Daydream.

Hvis du har gået glip af noget, har vi de største annoncer lige her.

Pixel 2 og Pixel 2 XL

Mange af de ting som rygterne tydet på var sande, du kan læse hvilke rygter der var her, men her er så hvad vi ved indtil nu:

Pixel 2 og Pixel 2 XL bruger begge Qualcomm Snapdragon 835 processorer med 4 GB RAM. (Du kan også vælge mellem 64 GB og 128 GB muligheder.) De har samme kamera, processor og højttalerspecifikationer. De har 12,2 megapixel bagkameraer, der har autofokus med laser- og dobbelt pixelfase detektion og optisk og elektronisk billedstabilisering. Foran har Pixels et fast-fokus 8-megapixel kamera. Begge telefoner bruger USB-C, men tilbyder ikke trådløs opladning, hvilket er lidt ringe i forhold til at vi lever i 2017. Google har så valgt at gå i Apples fodspor og valgt at der er ingen hovedtelefonstik og den kører på Bluetooth 5.0.

Pixel 2 XL har et større batteri og en 6-tommer skærm med en 2880 x 1440 smart OLED opløsning; Pixel 2 har en 5-tommers skærm og 1920 x 1080 OLED-opløsning. Dette års XL er lidt større end sidste års 5,5-tommers skærm. Pixel 2 er også lidt lettere og slankere end XL. Pixel 2 kommer i “slags blå”, “sort” og “klar hvid”, ifølge Google-produktchef Mario Queiroz.

Begge telefoner kan forudbestilles i dag; de bliver tilgængelige den 19. oktober.Pixel 2 64GB vil koste $649, mens Pixel 2 XL 64GB koster $849. Alternativet 128GB koster henholdsvis $749 og $949.

På tilbehørs siden af ​​ting meddelte Google også sine egne trådløse hovedtelefoner kaldet Pixel Buds, som er virksomhedens svar på AirPods.Hovedtelefonerne er kompatible med USB-C til opladning og giver op til fem timers lyttetid pr. Opladning. Du kan aktivere Google Translate på hovedtelefonerne for at få konversationer i realtid.

Clips

Google er kommet ud med et kamera, der bruger kunstig intelligens til at fange intime øjeblikke, som du ikke kan få på egen hånd. Hvis din hund eller baby er kamera-genert, kan du plante Clips-kameraet et sted i nærheden for automatisk at tage billeder til dig. Kameraet er uddannet til at optage lydløse videoer af ansigter og kæledyr, som den genkender og anser “interessant”.

Som vist i demo på scenen ser Clips ud til at målrette mod forældre, så de kan fokusere mere på at interagere med deres børn og kæledyr end at holde et kamera i deres hånd. Ved kun at indhente lydløs video dodger Clips enhver lovgivning mod wiretaps. Når kameraet er tændt, blinker et LED-lys for at lade dem i rummet vide, at de fotograferes.

Clips kommer i en to-tone hvid-og-teal farve, og har en batterilevetid på tre timers kontinuerlig brug. Den har en 12 megapixel sensor, en 130 graders synsfelt, og tager billeder med 15 fps. Endelig har den 8 GB intern hukommelse. Clips-kameraet vil være tilgængeligt for $249.

Google Home

Google Home vil tilføje flere handlinger omkring rutiner, svarende til, hvad Amazon annoncerede i sidste uge i sin overraskende hardware hændelse. Nu kan du sige, “Godnat, Google”, og Google Home dæmper lyset, sæt dit vækkeur til næste dag, minde om morgendagens aftaler og arm dit sikkerhedssystem.

Home Mini

Home Mini er en mindre smart home-enhed til at lytte til nyhederne eller podcasts. Den kommer i tre farver: kridt, trækul og koral. Det er lille og stor dækket, med en diameter på fire tommer og en højde på over en og en halv time. Home Mini koster $49 og vil være tilgængelig den 19. oktober i store detailhandlere. Home enheder kommer også til Japan for første gang.

Home Max

Google meddelte også sin Home Max, som kan prale af en stereohøjttaler med to 4,5-tommers woofers, hvilket er 20 gange kraftigere end det oprindelige Google Home. Den leveres i sort eller hvid, koster $ 399, og er tilgængelig i december. Home Max købere får et gratis år med YouTube Red.

Pixelbook

Den nye Pixelbook starter på $ 999 og går op til $ 1.649 for dobbelt RAM, en 512GB NVMe og en syvende generation Intel i7 processor. Pixelbook har en 12,3-tommers højopløsningsskærm, og den er den første bærbare computer med indbygget Google Assistant. Den har soft touch-taster, der er baggrundsbelysning og lover 10 timers batterilevetid. Du kan enten tale med Google Assistant, eller hvis du skriver til assistenten, svarer den tydeligt.

Det vil blive ledsaget af et valgfrit tilbehør, den $ 99 Pixelbook Pen, som er en stylus lavet i samarbejde med tablet producent Wacom. Alternativet $ 1.649 markerer første gang, at firmaet er returneret i den høje ende af Chromebook-markedet, da Google ophørte Chromebook Pixel sidste år. Forordninger er levende i dag, og Pixelbook og Pen bliver tilgængelige den 31. oktober.

Daydream

Google annoncerede et nyt Daydream View VR-headset, som er en opdatering til sidste års model. Den er tilgængelig i grå, sort eller koralrosa for at supplere Google Home-farverne. Det er kompatibelt med Pixel 2, Samsung Galaxy S8 og Note 8, og LG V30.

Den er prissat til $ 99 (op til $ 20 fra originalen, men stadig overkommelig, især i forhold til $ 599 HTC Vive). Daydream View sælges på Google Store og gennem store operatører som Verizon og forhandlere som Best Buy og Amazon. Den bliver tilgængelig i november.

 

[wpupg-grid id=”laes-mere”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *