40.000 ramt af kreditkort sikkerhedsbrud hos OnePlus

40.000 kreditoplysninger stjålet

OnePlus har meddelt, at op til 40.000 kunder var ramt af sikkerhedsbruddet, der førte til, at selskabet lukkede kreditkortbetalinger til sin netbutik tidligere i ugen. Oplysningerne kommer fra en igangværende undersøgelse med et tredjeparts sikkerhedsagentur i bruddet, der forårsagede, at kundernes kreditkortoplysninger blev stjålet, mens de købte OnePlus-produkter.

Selvom rapporter om stjålet kreditkortoplysninger og svigagtige køb kun er blevet opdaget i den forløbne uge, siger OnePlus at scriptet, der stjal dataene, havde kørt på en af ​​sine betalingsbehandling servere siden midten af ​​november.

Indserjob?

Skriptet var i stand til at indfange fulde kreditkortoplysninger, herunder kortnumre, udløbsdatoer og sikkerhedskoder direkte fra en kundes browservindue.

Virksomheden siger, at det har bestemt, hvor udnyttelsen er sket, og har fundet sted for angriberen, men undersøgelsen fortsætter. Det er endnu ikke klart, om angrebet blev gjort fjernt, eller hvis nogen havde fysisk adgang til serveren for at installere scriptet.

et forumindlæg, der beskriver resultaterne , siger OnePlus scriptet “intermitterende”, og den inficerede server er sat i karantæne fra resten af ​​systemet. Det siger også, at kunder, der har betalt via et gemt kreditkort, et kreditkort behandlet via PayPal eller via en PayPal-konto, ikke burde have været påvirket af overtrædelsen.

BERØRTE KUNDER TILBYDES ET ÅR MED GRATIS KREDITOVERVÅGNINGSTJENESTE

OnePlus.net lukket for kreditkortbetalinger

Kreditkortbetalinger forbliver suspenderet på OnePlus.net-butikken, indtil undersøgelsen er færdig, med kunderne i stand til at købe varer via PayPal i mellemtiden.

OnePlus siger, at det arbejder på at implementere en mere sikker kreditkort betalingsmetode, før den genaktiverer dem.

I sidste uge fortalte OnePlus CEO Pete Lau NET at det er at udforske partnerskaber med amerikanske luftfartsselskaber , men en talsmand bekræftet, at dette brud på sikkerheden ikke vil ændre noget i forhold til OnePlus’ online salgsstrategi.

Virksomheden har i øjeblikket ikke planer om at flytte sin butik til Amazon eller en anden e-handelsplatform.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *